receptek

receptek vannak csak

Padlizsánkrém másként

Hozzávalók:

10 db pirítósra:

30 dkg padlizsán
1 dl olívaolaj
só, bors tetszés szerint
1 evőkanál mustár
1 dl víz
1-2 gerezd fokhagyma
Elkészítése:

Serpenyőben olívaolajon megsütjük az előzőleg felkockázott padlizsánt. Sózzuk, borsozzuk, ha már puha egy keverőtálba átpakoljuk az egészet. Adjuk hozzá a mustárt, a felszeletelt fokhagymát, és a vizet. Az egészet összeturmixoljuk, ezzel az eljárással egy könnyű krémet kapunk. Pirítósra kenve, citromos teával fogyasztjuk.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 2
Heti: 3
Havi: 7
Össz.: 1 485

Látogatottság növelés
Oldal: apro falatok
receptek - © 2008 - 2024 - kibeszelo.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »